Skriv ut

Hvem er NorJus, som står bak dette nettstedet?

Advokatfirmaet DA NorJus er et lite advokatfirma med tre advokater og en advokatassistent.  Vi holder til på Ullevål stadion i Oslo og har klienter over hele landet fra Svalbard i nord til Farsund i sør og i enkelte andre land, men mest i Stor-Oslo og Østlandsområdet.
Vi arbeider mye med arverett og tilstøtende rettsområder.

Hva synes klientene (kundene) til NorJus om hjelpen de har fått?

Det kan lett oppfattes som skryt når vi nedenfor siterer mange positive uttalelser.  Hensikten er imidlertid ikke å skryte, men å gi deg som ikke kjenner oss fra før, trygghet for at vi alltid vil gjøre vårt beste.

Vi har anonymisert uttalelsene, men setter deg gjerne i kontakt med dem som har uttalt seg. Uttalelsene har vi fått uten å ha bedt om dem.

Jeg vil takke for god og profesjonell hjelp.  Dere har gjort en kjempejobb.

EB, Oslo

Takk for fantastisk hjelp – skrekk og gru hvis vi ikke hadde hatt dere.

UB, Buskerud

Takk for raskt utført arbeid. Takk for gode råd, ser at det var det eneste rette å sette bort dette arbeidet.

TM, Oslo

Takk for god hjelp.  Takker for ditt raske arbeide.

BR, Oslo

Dette hadde vi aldri greid på egen hånd. Jeg hadde ikke rukket å jobbe denne høsten hvis jeg skulle forsøkt å greie det selv.

RAH, Oslo

Takk for utmerket samarbeid

SB, Oslo

Jeg vil takke for god hjelp i forbindelse med innberetning for arveavgift.
Takk for rask og god service!

NOS, Vestfold

Jeg fikk bare trang til å gi uttrykk for at jeg opplever rollen dere spiller som særdeles avklarende, avlastende og befriende!  Tusen takk så langt!

JB, Oslo

Det har vært en glede å samarbeide med dere! Jeg håper det blir lenge til vi har et tilsvarende behov igjen, men isåfall vil det være en lettelse å vite at vi kan bruke deres kompetanse på nytt. Det vil og være en glede å anbefale dere til andre i lignende situasjoner.
Hjertelig takk for all god og vennlig hjelp!

KK, Akershus

Jeg er meget godt fornøyd med deres bistand i arveprosessen.  Dette har vært ryddig og strukturert fra første dag av.  Informasjonen som har blitt gitt, har vært grundig og forståelig.  Dere har utført oppdraget som beskrevet på nettsidene angående NorJus’ filosofi, fullt ut.  Det er en glede for meg å anbefale advokatfirmaet NorJus DA til andre.

TV, Hedmark

Takk for veldig god behandling.

JVA, Oslo

Tusen takk for hjelpen under arveoppgjøret etter min far.  Den har vært uvurderlig.

KMJ, Oslo

Vi ønsker med disse ord å takke for et behagelig og ryddig arbeid med boet.
PS. Salæret var ikke særlig høyt!

SK’s arvinger, Oslo

Takk for fin assistanse i arveoppgjøret.

MO, Buskerud

Takk for hjelpen i arveoppgjøret, det har vært en lang og omstendelig prosess og jeg er svært glad for den profesjonelle bistanden til NorJus.

BES, Buskerud

Takk for all hjelp og vennlighet!!  Vet ikke om jeg hadde kommet gjennom dette med hjerte, sjel og mental helse i behold uten dere!!

LD, Sverige

Takk for en god jobb og flott service i løpet av prosessen!

GOH, Buskerud

Jeg vil takke for hyggelig samarbeid og fin oppfølging

LTO, Oslo

Takker for jobben og for at dere har redda en familie fra og kresje litt i arveoppgjøret.  Nå trur eg vi har de nokolunde bra i forhold til dette alle.

HI, Sogn og Fjordane

Jeg siger mange tak for den måde som i har behandlet sagen.  Det var meget godt med alle de oplysninger som jeg løbende har modtaget, det er jeg meget godt tilfreds med.

DV, Danmark

Tusen takk for din assistanse i forbindelse med booppgjøret, og for at du tok på deg dette oppdraget.  Vi vil ikke nøle med å anbefale ditt kontor videre.

LH, Buskerud

Da må jeg nok engang få takke for utrolig profesjonell hjelp fra dere! Slikt som dette er helt umulig å gjøre på egenhånd!  Tusen takk!

SV, Oslo

Thank you for all the work you have done on our behalf.  We have appreciated the straightforward manner in which everything was dealt with.

AG, England

Jeg vil få takke dere for veldig ryddig og bra innsats. Dere har
klart å få det til å gå mer smertefritt enn jeg hadde fryktet, så tusen takk
for innsatsen.

MR, Finmark

Tusen takk for alt arbeidet dere har gjort for meg.

KG, Oslo

Mange takk for behagelig og vel utført arbeid.

EF, Oslo

We would like to thank you for helping us through this very difficult time in our lives.  Your speed and efficiency made a potentially very complicated process very easy for us.  You could not have been more kind and helpful.  For that we will always be grateful.  Thank you again.

ER, USA

Jeg må bare få takke dere for all innsats og moralske støtte.

GS, Oslo

Vil gjerne benytte anledningen til å takke dere for meget profesjonell håndtering av arveoppgjøret. Arbeidet dere har utført på vegne av oss, er gjort meget samvittighetsfullt og juridisk korrekt. Dette har helt klart bidratt til at vi arvingene kan møtes uten ubehagelige følelser eller mistanker. Familiefreden er fortsatt inntakt. Å benytte deres firma har vært en meget god investering.
Jeg vil trygt anbefale andre å benytte deres firma.

TV Hedmark

Takk for god hjelp, god service og godt arbeid.

EL, Oslo

Takk for flott innsats!!  Godt å ha dere – godt å ha anbefalt dere!

AG, Akershus

Igen vil jeg benytte lejligheden til at takke for god og hurtig behandling af sagen.

SR, Danmark

Jeg vil igjen takke for all god hjelp som vi har fått fra dere!

MA, Sverige

Tusen takk skal dere ha for profesjonell håndtering og behandling av saken, og oss som «medmennesker». Det hele har gått så mye bedre enn jeg hadde turt å håpe på.  Jeg anbefaler dere videre til folk jeg kjenner som trenger arverettslig bistand  🙂

ME, Buskerud

Vi takker dere for meget god hjelp og en ryddig saksbehandling i forbindelse med oppgjøret av vår mors dødsbo.

BS, Oslo

Jeg har ingen innsigelser på oppgjøret. Det skal bli godt å få lagt denne prosessen bak seg. Synes du har gjort en strålende jobb!

LM, Vestfold

Takk for hyggelig og godt utført arbeide.  For meg har det betydd mye det gode møte med blide og hjelpsomme medmennesker.

SF, Akershus

Vi er veldig godt fornøyd med den bistanden vi har fått gjennom deres firma.  Den har vært grundig og kontakten har vært imøtekommende og vennlig.  Den kan absolutt anbefales til andre i samme situasjon.

MM, Oslo

Takk for en kjempeflott jobb og at dere er til.

HPW, Oslo

Jeg var veldig fornøyd med arbeidet dere gjorde med min tantes arveoppgjør.

MG, Oslo

Vil få benytte anledningen til å takke for vel utført jobb.

TG, Hordaland

Jeg synes dere har vært utrolig flinke.  Kommer til å anbefale dere til flere.

MN, Oslo

Jeg har mottatt mail med regnskap, salærberegning og booppgjør.  Takk for en fin, klar og detaljert oppstilling.  Takk for fint arbeid.

JW, Oslo

Jeg vil gjerne takke for den hjelpen du har gitt min bror og meg. Jeg har følt at du har forstått vår vanskelige situasjon, og bidratt i den grad det har vært mulig å få til oppgjøret på en korrekt, men «hensynsfull» måte. Vi er svært takknemlige for hjelpen med å få dette i havn. Tusen takk skal du ha.

SB, Oppland

Vil få takke dere for en fremragende jobb som dere utfører for oss i forbindelse med arveoppgjøret.

OMN, Vestfold

Jeg ville også bruke denne anledning til å takke deg, på alles vegne, for din eksperthjelp med min fars dødsbo.  Det har vært til stor betryggelse, og fornøyelse, å ha med slike hjelpsomme, ærlige og nøyaktige profesjonelle å gjøre som dere.

EMJ, USA

Jeg vil gjerne takke dere for den gode jobben dere har gjort i forbindelse
med min samboers dødsbo.  Det har vært et veldig hyggelig samarbeid, og dere har vært til stor hjelp for meg.

HO, Oslo

Jeg vil gjerne takke for den gode hjelp og bistand jeg fikk i forbindelse med dødsboet etter min søster.  Jeg vil også gjerne få sagt hvor behagelig møtene med dere var, noe som også betyr mye i den anledning.

ST, Oslo

Jeg vil gjerne få benytte anledningen til å takke for den ypperlige måten dere har håndtert arveoppgjøret på og for den gode service og forståelse dere viste meg og mine søsken i forbindelse med oppgjøret, i denne vanskelige tiden.

HG, Vestfold

Deres faglige kunnskap og assistanse har spart meg for mange bekymringer og mye arbeid.

USS, Akershus

Thank you so much for helping us with this estate settlement. It has been a pleasure to work with you and we are very grateful for all the work you did.

SB, USA

Jeg vil med dette uttrykke min udelte tilfredshet med den måten NorJus har bistått min bror og undertegnede på i forbindelse med arveoppgjøret etter vår fars bortgang.  NorJus har håndtert oppgjøret på en profesjonell, taktfull og hyggelig måte, både når det gjelder de juridiske og praktiske sidene av saken, og råd og veiledning generelt.  Skulle anledningen by seg, vil jeg ikke nøle med å anbefale dere overfor andre.

CR, Oslo

Jeg vil med dette takke for et utmerket og ryddig arbeid med booppgjøret.

RS, Vestfold

Vi var meget godt fornøyd med den behandlingen vi fikk, både personlig og vedrørende den praktiske bistand.  Alt gikk veldig hurtig og greit, og fremfor alt nøyaktig, med hyppige tilbakemeldinger.  Spesielt den hyggelige og personlige bistanden satte vi stor pris på.

MHE, Sør-Trøndelag

Jeg må bare få si at jeg kunne ikke ha fått bedre bistand av noen andre!  Jeg har opplevd dere som meget pålitelige, oversiktlige og redelige mennesker å ha med å gjøre.  Det har virkelig vært fint å kunne stole på at dere tok de beste beslutningene på mine vegne, og jeg kommer ikke til å nøle med å ringe dere igjen når jeg trenger det.

UD, Oslo

Jeg er godt fornøyd med den bistand jeg har fått. Saken ble håndtert på en ryddig og grei måte av profesjonelle og ikke minst hyggelige mennesker.

ES, Akershus

Som bobestyrer synes jeg vi har hatt stor nytte av kontakten med dere. Kommunikasjonen har vært god, og jeg vil tro det har spart oss arvingene for en rekke unødige utgifter og overraskelser.

FRK, Oslo

Takk for fin og oversiktlig informasjon – Takk for at dere fortsatt følger med vårt arveoppgjør, og gjør det hele så oversiktlig og lettfattelig for oss!

ME, Buskerud

Jeg opplevde den juridiske bistanden som upartisk og nøytral. Jeg synes dere hadde forståelse for at arv innebærer både personlige følelser og konflikter og store økonomiske verdier.

LR, Oslo

En stor takk for all imøtekommenhet, god service og hjelpsomhet. For oss har det vært en trygg støtte.

PM, Oslo

Tusen takk for utmerket jobb. Jeg stoler fullt og helt på dere. Det er godt i disse tider hvor jeg har så mye annet å tenke på.

TH, Vestfold

Jeg ønsker å takke for et profesjonelt og behagelig samarbeid.

KR, Akershus

Hjertelig takk for all positiv og god hjelp i forbindelse med denne arvesaken. Du har bidratt maksimalt. Jeg skjønner du er ikke bare en dyktig advokat, men også en meget god psykolog.

HD, Oslo

Det har vært en fornøyelse å se hvor profesjonelle dere har vært i alle ting.

AMA, Oslo

Jeg er veldig takknemlig for all hjelp som jeg har fått. Dere har virkelig gjort meg en stor tjeneste.

BA, Sverige

Vi takker for all god og nyttig hjelp på i saken vår. Vi setter stor pris på dere.

TE, Oslo

Så langt jeg kan se virker regnskapet meget ryddig og oversiktlig, også for en legmann som meg. Som jeg forventet har det vært en  positiv erfaring å overlate arbeidet med arveoppgjøret til NorJus, for å unngå fallgruber og sørge for et korrekt skifte.

OV, Rogaland

Jeg vil gjerne gi ros for et meget oversiktlig og grundig boregnskap.

TV, Hedmark

Takker for tålmodig, hyggelig og ryddig samarbeide.

TM, Oslo

Tusen takk for god profesjonell og mellommenneskelig «behandling» av et vanskelig oppgjør.

JB, Oslo

Takk for rask tilbakemelding og god hjelp.

GEB, Buskerud

Takk for samarbeidet i året som har gått!  Dere har vært en utrolig støtte for meg. Dere har vist en medmenneskelighet, empati, dyktighet og varme som jeg sjelden har opplevd maken til!

LB, Oslo

Ellers vil jeg bare takke for et meget behagelig, ryddig og profesjonelt og fint samarbeid. Både min far, min søster og jeg er veldig fornøyde og vil ikke nøle med å anbefale dere til andre i samme situasjon som oss.

HG, Oslo

Takk for ryddig arbeid og godt samarbeid i forbindelse med oppgjøret etter vår tante.

AGT, Oslo

Først må jeg bare få si at jeg er veldig takknemlig for måten du har stilt opp på til alle døgnets tider både for meg og mine brødre. Det er langt utover det jeg kan forvente, og dere klarer utrolig nok å gjøre et møte om arveoppgjør hyggelig selv når man er i en sorgprosess! At begravelsesbyrået skrøt av dere har de all grunn til, for dere er virkelig gode medmennesker og dyktige. Så det føler jeg bare for å ha sagt og har tenkt på det lenge. 

KS, Akershus

Takk for god informasjon underveis og et ryddig og greit booppgjør.

OPS, Sogn og Fjordane

Takk for hurtig og ryddig regnskap.  Jeg vil også benytte anledningen til å takke for profesjonelt og hyggelig samarbeid.

MS, Østfold

Vi vil takke deg for det gode arbeidet du har gjort for oss.

HH, Troms

Takker så mye for god hjelp 🙂

TH, Oslo

Takk for godt utført jobb!

JP, Oppland

Tusen takk for god hjelp!

VW, Oslo

Tusen takk for god hjelp gjennom prosessen.

ALL, Troms

Vi takker også for et hyggelig og meget godt samarbeid. Jeg føler at dere har fulgt veldig godt opp denne prosessen og vært en god støtte i denne vanskelige tiden.

EK, Oslo

Jag är enormt tacksam för att du ställde upp på det här och skött det på ett mycket proffsigt sätt.  TACK ÄN EN GÅNG.

MJ, Gävleborg, Sverige

Takk for god hjelp og rask tilbakemelding! Svaret var både utfyllende og veldig klargjørende, og gir et godt grunnlag for videre vurderinger.

HJ, Hedmark

Regnskap og booppgjør ser veldig bra ut.  Oversiktlige oppstillinger, flott arbeide.

HGT, Oslo

Tusen takk for en flott jobb.

ER, Oslo

Vi er veldig fornøyd med den jobben dere har gjort, tusen takk.

FO, Buskerud

Dette har vært en meget ryddig og ordentlig prosess.

EA, Akershus

Takk for utmerket utført arbeid og ryddige regnskaper.

AVJ, Østfold

TUSEN TAKK for deres tålmodighet og storsinnhet!  Selv om dette er jobben deres, så tror jeg dette har vært et spesielt oppgjør hvor dere har vist stor forståelse og vært løsningsorienterte.

KB, Oslo

Takk for det gode arbeide som dere utfört.

AEC, Västra Götaland, Sverige

Tusen takk for god og profesjonell bistand.

ATO, Oslo

Jeg vil også takke for utmerket hjelp. Det var ingen selvfølge at dette skulle gå såpass smertefritt, og vi er alle tre fortsatt gode venner.

ALN, Oslo

Det har vært fint å kunne benytte seg av deres ekspertise i arveoppgjøret etter pappa, takk for et ryddig og strukturert arbeid:-)

JS, Aust-Agder

Ellers vil jeg takke for en utrolig god jobb fra din side, du kunne ikke gjort mer.

MB, Oslo

I am very grateful for your patience and help during this long process.

DS, New York

Jeg takker for ryddig og hyggelig kontakt i de sakene dere har håndtert! Takk for ryddig gjennomføring og informasjon hele veien nok en gang.

RRJ. Østfold

Takk for flott utført jobb 🙂

HK, Akershus

Synes dere gjennom hele prosessen har gjort en god og betryggende jobb.

ASI, Nord-Trøndelag

Tusen takk for oversikten og alt dere har gjort for meg (oss).  Så vil jeg bare si takk igjen for all velvillighet og bistand fra dere.

BL, Oslo

Takk for god saksgang og et oversiktlig booppgjør!

LK, Akershus

Vi takker dere for et meget ryddig og velinformerende arbeid.

RRJ, Buskerud

Vi setter pris på grundig og kyndig veiledning. Vi kan gjerne skrives opp på NorJus’ referanseliste.

RE, Oslo

Da takker jeg for vel utført oppdrag! Fornøyd!

SO, Svalbard

Tusen takk for hjelpen! Takk for god veiledning.

JD, Buskerud

Tusen takk for hjelpen, jeg setter slik pris på at dere er der for meg.

EMJ, USA

Takk igjen for god hjelp.

KEP, Akershus

Jeg takker igjen for utrolig god hjelp, du er en utrolig dyktig advokat

LLR, Bergen

Tusen takk for hyggelig samarbeide og støtte.

WH, Oslo

Tusen takk for en vel gjennomført bobehandling. Det er ikke enkelt i utgangspunktet når man er i sorg og skal rydde opp i alt det økonomiske, og vi var flere parter og det var mange regler å forholde seg til. Det har vært til stor hjelp å få så god og profesjonell assistanse.

TLL, Akershus

Thank you again for your expert council over the last couple of years.  Your insights, advice and shrewd tactics are largely responsible for the successful conclusion of the mediation.

DR, Texas, USA

Takk for veldig ryddig og klart oppsett over fars booppgjør.

HN, Akershus

Takk for hjelpen og god service.

KH, Oslo

Vi takker for godt samarbejde.

PH, Danmark

Du/dere har hjulpet oss, fått alt på plass, og det er med glede jeg anbefaler dere til andre 🙂

EA, Oslo

Tusen takk for all god og profesjonell bistand. Ting har gått over all forventning i forhold til det meste i en så trist situasjon. Vi har satt umåtelig stor pris på den raske, gode og forståelige informasjon dere har gitt underveis. Det er flott å ha et advokatfirma som dere, stødig og profesjonelle.  Ønsker dere å bruke meg som referanse til andre kunder, gjør jeg det med glede!

ML, Nordland

Fantastic! Well done!

JES, Northamptonshire, England

Takk for hjelpen! Dere har gjort en kjempeflott og oversiktlig jobb.  Skal anbefale dere til alle jeg kjenner.

PF, Belgia

Takk for virkelig hurtig og god hjelp i denne saken.

JPB, Finnmark

Takk for en fantastisk innsats for min syke tante! Dette er suverent. Bra Jobbet!

LO, Buskerud

Dere gjør en kjempejobb, og jeg er veldig takknemlig for det.  Hadde det ikke vært for dere så hadde nok dette pågått i flere år fremover.

SHB, Østfold

Tusentakk for utrolig god hjelp.  Jeg har ikke vært bort maken til hjelpsomhet og kort responstid når jeg lurte på noe.  Hadde aldri klart dette selv med fordeling og diverse.  Dere er noen utrolig gode folk!!!

TS, Akershus

Tusen takk for godt samarbeide!!  Vi har følt oss godt ivaretatt, og vi hadde ikke klart oss uten deres faglige kompetanse!!  Vi kan trygt anbefale dere til andre!

GVK, Oslo

Veldig takknemlig for god hjelp og veiledning i denne dødsbo-labyrinten. Hadde ikke klart dette uten hjelp av NorJus!

LK, Oslo

Takk for kjempegod hjelp og hyggelig samarbeid 🙂  Det har vært veldig hyggelig å samarbeide med dere og til fantastisk hjelp for meg.  Jeg følger veldig lettelse over at arbeidet er unnagjort, så nå kan jeg fortsette å kose meg med pensjonisttilværelsen

IV, Oslo

Takk for svært god hjelp og service og hyggelig kontakt ! Flott jobbet! Takk!

EL, Oslo

Takk for flott jobb. Vi er svært fornøyd med arbeidet dere har utført.  Hvis vi skulle trenge juridisk råd og hjelp igjen, vil vi ikke nøle med å velge deres kontor.

RF, Oslo

Må bare få takke for all hjelp og god informasjon underveis i arveoppgjøret.

SJ, Bergen

Vi takker for gode løsninger og vel utført oppdrag.

AHD, Akershus

Tusen takk for deres tålmodighet, forståelse og ikke minst hjelp.

SHT, Danmark

Jeg vet at dette er jobben deres, men jeg vil allikevel skryte av jobben dere gjør. Det har lettet 10 kilo av skuldrene mine. Dere er virkelig raske og effektive! Tusen takk for det 🙂

LNS, Oslo

Tusen takk for godt utført arbeid, dere har vært dyktige, raske, ryddig og etterrettelig.  Jeg kommer personlig til å anbefale dere (har gjort) om det skulle være noen som skulle trenge hjelp en gang.

EMG, Oslo

Then I thank you again for how easy you have made this process. If I require further assistance with Norwegian assets I’ll be sure to contact you again!

PMH, British Columbia, Canada

We all are very pleased and we have same opinion about this.

BT, Finland

May I too add my thanks, especially for your having taken time for us in the middle of your vacation, for you having been so quick and timely with all matters, and for your advice to get negotiations underway immediately while the spirit of repentance was present.  God bless you, yours, and your work.

JE, Oslo

Tycker det ser bra ut, är nöjd, bättre än jag förväntade mig. Tack så mycket för hjälpen.

TS, Småland, Sverige

Jeg kunne ikke funnet en bedre samarbeidspartner. Tusen takk for hjelpen så langt.

LV, Akershus

Du har gjort en flott jobb :):)

BR, Oslo

Ønsker å takke dere begge for det arbeidet dere har gjort med booppgjøret. Det har også vært fint med kontinuerlig informasjon underveis i prosessen.  Tusen takk!

AL, Akershus

Jeg er svært fornøyd med samarbeidet og arbeidet, og vil sannsynligvis ta kontakt dersom det skjer store hendelser som må håndteres senere.

LCF, Oslo

Tusen takk for god hjelp i saken 🙂

TRJ, Oslo

Känns så bra! Varit bekymrat över detta, hur jag ska fixa saker i Oslo. Tack så jätte mycket för hjälpen, så smidigt, snabbt och proffsigt!

JF, Halland, Sverige

Takk for godt utført arbeid.

GB, Telemark

Takk for veldig bra hjelp. Dere har virkelig vært gode å  ha i denne prosessen.

LGWT, Oslo

Takk for din gode juridiske bistand. Tusen hjertelig takk for oversiktlige og profesjonelt utførte regnskapsoversikter.

MN, Oslo

Så fik jeg min arv takket være jer. Jeg vil gerne sige mange tak for god og hurtig behandling og et godt samarbejde. Jeg er yderst tilfreds. Jeg vil varmt anbefale jer til andre.

ES, Jylland, Danmark

Oversikten ser veldig bra ut. Jeg takker for samarbeidet som jeg synes har vært veldig bra. Anbefaler dere gjerne til andre.

SAL, Troms

Da takker vi for vel utført jobb under arveoppgjøret etter NN.  Om det skulle dukke opp evt. nye oppdrag innen feltene dere dekker, kan vi tenke oss å engasjere Deres firma på nytt.

KV, Svalbard

Dette var virkelig gode nyheter. Fenomenal innsats må jeg si. 🙂

JE, Oslo

Takk for vel gjennomført jobb.

RL, Troms

Takk for at du finnes – for all støtte og uvurderlig bistand.

TB, Akershus

Takk for all hjelp, og for at du er så rolig når jeg stresser meg opp.

ACD, Akershus

Takk for vel utført arbeid!

HF, Troms

Tusen takk for godt samarbeid i min mors sak, det har alltid vært hyggelig å kunne henvende seg til dere hvor vi har møtt imøtekommenhet.

KM, Buskerud

Vil takke for godt samarbeid.  Vi/jeg som pårørende er ikke godt forberedt på hva som skjer med arv, rettmessig. Her ble det ryddig og rett. Takk.

HHR, Akershus

Takker igjen for veldig god hjelp og hyggelige oppklarende møter!

RM, Oslo

Tusen takk for all god hjelp.

MB, Oppland

Jeg er svært fornøyd med gjennomføringen av bobehandlingen.

PB, Oslo

Vi er sjeleglade for å ha en så flink advokat!

AS, Hordaland

Vil takke dere for samarbeidet og et godt utført arbeid. Dette hadde vi aldri klart uten deres hjelp.

BF, Hedmark

Tusen takk for den fantastiske jobben dekkon har gjort for oss. Det var så fint å få treffe dekkon i leiligheten av tante, gjorde eit inderleg godt inntrykk,så ryddige og korrekte.

ÅRG, Telemark

Tusind mio tak for hjælpen – det er virkelig venligt af dig – jeg er meget taknemmelig.

BG, Jylland, Danmark

Avslutningsvis vil vi da takke deg hjertelig for jobben du har gjort for oss for å få dette i havn.

UAF, Nordland

Takk for god og oversiktlig hjelp.

GH, Oslo

Tack för hjälpen, du gjorde en stor insats för oss!

KB, Stockholm, Sverige

Vil for øvrig takke for et ryddig og godt advokat arbeide.  Tar gjerne kontakt igjen for hjelp med lignende i fremtiden.

SL, Oslo

Takk igjen for flott gjennomført arbeid.

LF, Oslo

Tusen takk for fin og profesjonell bistand gjennom hele prosessen!

RS, Oslo

Jeg vil bare benytte muligheten til å takke så mye for hjelpen. Vi hadde ikke klart det uten deg, så mange, mange takk.

JT, Oslo

Tusen takk for et profesjonelt og behagelig samarbeide.

AM, Oslo

Det har vært til en utrolig stor nytte å ha din hjelp, opp i en så vanskelig situasjon som dette arveoppgjøret har vært, og især når jeg har hatt det så tøft. Det var morsomt å se forhandlingsstrategien din. Takk for samarbeidet!

LBL, Oslo

Fikk nettopp den gledelige beskjeden fra NN om at hun hadde vunnet frem i arveoppgjøret.  Hun var helt på gråten når hun ringte meg.  Godt jobba.

ON, Hedmark

 

Hva slags hjelp kan NorJus tilby meg?

Klikker du på denne teksten, kan du se hva slags hjelp NorJus kan tilby deg når det gjelder arvesaker.